OVER ONS

Fan Creations

Fan Creations is een nieuw bedrijfsonderdeel en valt net als Sport Creations onder DVD Creations B.V. Met Sport Creations zijn wij al enkele jaren actief in de sportwereld.

Team Sport Creations

Sport Creations is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgezet door twee ondernemende studenten

Sport heeft altijd een grote rol van betekenis gehad in onze carrières. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis en ervaring op dit gebied.
Zo kunnen wij optimaal inspelen op trends en behoeftes van de sporter om u maximaal van dienst te kunnen zijn!

Sport Creations komt tot leven…

In het kader van een studie-opdracht moest er met een tiental studenten een echte onderneming opgezet worden Uit dit project is het bedrijf Tentastic ontstaan en kwamen wij voor het eerst met onze Stayz op de markt.

De onderneming was meteen een groot succes en er was veel vraag naar de Stayz! Dit werd bekroond met een tweede plaats als beste studenten onderneming van het jaar voor de studie Sportmarketing & Management. Wij vonden dit een prachtige kans, die we niet konden laten liggen. Met Sport Creations hebben wij in 2009 een doorstart gemaakt om op die manier de Stayz aan u te kunnen blijven aanbieden en daarnaast vele andere aantrekkelijke producten te leveren.

Deze markt is constant in beweging. Door korte lijnen en goede afspraken met leveranciers zijn wij in staat om hier snel op in te spelen.

Wij zijn elke dag bezig met het uitbreiden van ons productassortiment zodat wij zoveel mogelijk klanten een uniek product aan kunnen bieden tegen scherpe prijzen.

Fan Creations biedt de oplossing

Vanwege een toenemende vraag naar speciale fanartikelen voor verenigingen, bedrijven en particulieren hebben wij besloten om onze jarenlange expertise ook op dit gebied in te gaan zetten. Veel van onze artikelen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen en hiermee kunnen we ons onderscheiden van andere aanbieders.

Bij Fan Creations is alles mogelijk. Wij gaan voor onze klanten op zoek naar de beste producten om zo goed en leuk als mogelijk uit te kunnen dragen dat U fan bent van een groep, vereniging of persoon.

Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om al uw wensen te vervullen.

NIEUWS

4-01-2017
Uiteraard voor iedereen de beste wensen voor 2017! Lees meer...
20-12-2016
Wil je de naam van je held op een kledingstuk? Lees meer...
4-12-2016
Alles wat je maar wilt kan bedrukt worden op deze bandjes Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

FAN CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK