Slippers

Stel je eens voor: je zit in korte broek en shirtje, met teenslippers aan in een authentiek Mediterraans restaurantje aan zee, waar de versgevangen vis voor je neus wordt bereid. Met je zonnebril op geniet je van de laatste, warme zonnestralen die de avondlucht roze kleuren. Op dat moment besef je hoe geweldig het leven toch kan zijn! Hoe heerlijk is het dat je geen warme laarzen aan je voeten hoeft te dragen, maar je tenen alle vrijheid kunt geven die ze verdienen op je teenslippers? Je denkt terug aan het euforische gevoel dat je kreeg toen de bestelde slippers thuis binnenkwamen: helemaal zelf ontworpen en laten maken door Fan Creations.

Deze zomerse ervaring is nu binnen handbereik! Wij verkopen namelijk originele teenslippers in Braziliaanse kwaliteit, bestaande uit een witte, linnen laag op speciaal ontwikkeld en hittebestendig rubber. Ze worden verpakt in een plastic etui met straphaakje.

Je kunt kiezen uit slippertjes voor de allerkleinsten (vanaf maat 23) tot volwassenen (tot en met maat 46). De maat kan worden opgegeven na de daadwerkelijke bestelling.

Het ontwerp kan je, als gezegd, zelf aanleveren, maar ook door ons laten maken. Kijk voor voorbeelden en mogelijkheden in ons portfolio en/of neem contact op met info@fancreations.nl.

NIEUWS

4-01-2017
Uiteraard voor iedereen de beste wensen voor 2017! Lees meer...
20-12-2016
Wil je de naam van je held op een kledingstuk? Lees meer...
4-12-2016
Alles wat je maar wilt kan bedrukt worden op deze bandjes Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

FAN CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK