Relatiegeschenken

Herinner je je nog de fancy fairs en rommelmarkten van de basisschool? Vaak werd je dan overspoeld met promotiemateriaal, zoals de inmiddels verguisde wuppie waar een lintje aan zat met het bedrijfslogo, een ontelbare hoeveelheid pennen of grappige doosjes met pepermunt. En iedereen wilde ze hebben. Niet (alleen) omdat het allemaal gratis is, maar ook omdat promotie-pennen vaak ontzettend lekker schrijven en veel mensen van hebbedingetjes houden.

Waarom doen bedrijven dit? Het kost immers geld en niemand leest daadwerkelijk bewust de teksten op een promotie-pen of op een doosje. En toch bewijst een relatiegeschenk of promotiemateriaal zijn nut! 

De hersenen slaan onbewust informatie op. Dus ook het logo op een pen/pepermuntdoosje. Wanneer je kiest voor kwalitatief goede geschenken, linken de hersenen dat aan je bedrijf. Als een klant vervolgens in de positie komt waarbij je bedrijf van dienst zou kunnen zijn, zal hij sneller voor jou kiezen. Daarmee is de cirkel rond: mensen houden van hebbedingetjes en door daarin te investeren, vergroot je jullie klantenkring. 

Neem een kijkje in onze catalogus, je zult versteld staan van de mogelijkheden. En als het product van je voorkeur er niet bij staat, kun je contact met ons opnemen, dan regelen wij het alsnog voor je.

NIEUWS

4-01-2017
Uiteraard voor iedereen de beste wensen voor 2017! Lees meer...
20-12-2016
Wil je de naam van je held op een kledingstuk? Lees meer...
4-12-2016
Alles wat je maar wilt kan bedrukt worden op deze bandjes Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

FAN CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK