Kleding

Of je hier nou als bedrijf, sporter of organisator van een vrijgezellenfeest een kijkje neemt, je vindt in onze catalogus vrijwel altijd wat je zoekt. En mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan zorgt één van onze deskundige medewerkers er alsnog voor dat je het gewenste product ontvangt.

Kleding met opdruk

Wellicht ben je op dit moment bezig met de organisatie van een vrijgezellenfeest. Je zou natuurlijk een bavianenpak kunnen regelen of de aanstaande bruid laten rondlopen in een perenpak, maar dat betekent niet dat je er zelf ook zo bij hoeft te lopen. Maar misschien zijn jullie niet zo van het verkleden, maar wil je wel iets opvallends doen. Wat je steeds vaker ziet, is groepen mannen of vrouwen die allemaal hetzelfde t-shirt aan hebben. Bijvoorbeeld met bijnamen erop, die alleen jullie begrijpen.

Overigens is het goed om te weten dat er meer mogelijk is dan de bedrukking van verschillende soorten shirts. Overhemden, hemdjes en vesten behoren namelijk ook tot de mogelijkheden. 

Bij Fan Creations kan je nu zo’n shirt laten bedrukken met de door jou gewenste tekst of eigen ontwerp. Neem contact op en wij regelen het voor je. 

Sportkleding

Van voetbalshirt tot wielrenbroek; bij ons ben je aan het juiste adres. Ook hier geldt weer dat we vrijwel ieder item voor je kunnen regelen. 

Sportevenement

Tijdens een sportevenement wil je zichtbaar zijn. Zowel als organisator als (hoofd)sponsor. Een makkelijke en duidelijke manier is de keuze voor eenzelfde shirt/outfit voor alle medewerkers en vrijwilligers. Op die manier kunnen de deelnemers en de bezoekers in één oogopslag zien, wie ze kunnen aanspreken. 

Kijk voor voorbeelden en mogelijkheden in ons portfolio en/of neem contact op met info@fancreations.nl

NIEUWS

4-01-2017
Uiteraard voor iedereen de beste wensen voor 2017! Lees meer...
20-12-2016
Wil je de naam van je held op een kledingstuk? Lees meer...
4-12-2016
Alles wat je maar wilt kan bedrukt worden op deze bandjes Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

FAN CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK