Aanvoerdersbanden

Onze standaard aanvoerdersbanden zijn acht centimeter breed (andere breedtematen zijn een optie) en gemaakt van een zacht, rekbaar polyester. Ze zijn verkrijgbaar in de maten Junior en Senior, ze passen zich goed aan en zitten comfortabel om iedere arm. De hoogwaardige kwaliteit zorgt er bovendien voor dat ze lang mooi blijven en niet vervagen in de was. 

Maar er zijn meer mogelijkheden:

Aanvoerdersbanden met eigen ontwerp

EK/WK

Waarschijnlijk herinneren de meesten van jullie zich de wuppies van het WK 2006 nog. Sommigen werden na afloop ritueel verbrand, maar niemand kan ontkennen dat het een absolute hype was. De ‘Beesies’ en ‘Welpies’ die volgden voor het EK 2008 en WK 2010, waren aanzienlijk minder populair. Wij geloven daarom dat het tijd is voor een nieuwe manier om uit te dragen welk land je steunt, een blijvend item dit keer – met oog op de eurocrisis. En of je nou voor Nederland, Spanje of misschien wel Brazilië bent, Fan Creations biedt je de kans om een aanvoerdersband te bedrukken met de vlag van je favoriete land.

Voetbal

De sport die er het meest bekend om staat dat er aanvoerdersbanden worden gedragen is voetbal. Radio Schiedam liet als sponsor van een jeugdtoernooi voor gehandicapten een aanvoerdersband bedrukken voor alle spelers, met daarop de datum en naam van het toernooi. Deze hartverwarmende actie laat zien dat er meer mogelijk is dan het bedrukken van een band met het logo van je club. 

Rouwbanden

Na een overlijden van een directielid, (oud)speler of een ander die veel voor een sportvereniging heeft betekend, is het gebruikelijk dat sporters tijdens de eerstvolgende wedstrijd rouwbanden dragen. Op deze manier bewijzen zij hun laatste eer. Volgens de traditie wordt deze om de linkerarm gedragen.

School/kinderdagverblijf/BSO/Ouders

Het blijft een bron van angst voor elke ouder: dat je zoon of dochter ‘kwijtraakt’ tijdens een schoolreisje. Zij beleven, onbewust van alle risico’s, de dag van hun leven. Die zorgeloosheid mis je echter als ouder. Nou kunnen we dat gevoel niet helemaal wegnemen, maar wel verminderen. Een kinderdagverblijf (?) in ........... ging je al voor. Zij lieten aanvoerdersbanden bedrukken, met daarop de gegevens van het KDV. Alle kinderen kregen er één. Opgespelde kaartjes kunnen gemakkelijk kwijtraken, maar de aanvoerdersbanden zijn van goede kwaliteit en bleven keurig zitten.

En omdat het leven niet alleen uit schoolreisjes bestaat, zijn ze ook individueel te bestellen/laten bedrukken: voor de momenten waarop je het zelf belangrijk vind dat je kind goed beschermd op pad gaat.

Bedrijven

Lange tijd leek het wel alsof de medewerkers van kledingconcern H&M verstoppertje speelden. Het probleem? Verkopend personeel was onherkenbaar.
Bedrukte aanvoerdersbanden bleken de verrassende oplossing te zijn. Door elke verkoper een felgele band te geven, bedrukt met het logo van H&M, is overduidelijk waar je moet zijn voor vragen tijdens het winkelen.
Dit is slechts een voorbeeld van wat mogelijk zou kunnen zijn voor uw bedrijf. Fan Creations denkt graag met u mee. 

Kijk voor voorbeelden en mogelijkheden in ons portfolio en/of neem contact op met info@fancreations.nl.

 

NIEUWS

4-01-2017
Uiteraard voor iedereen de beste wensen voor 2017! Lees meer...
20-12-2016
Wil je de naam van je held op een kledingstuk? Lees meer...
4-12-2016
Alles wat je maar wilt kan bedrukt worden op deze bandjes Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

FAN CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK